•• Voor als het echt schoon moet zijn ••

contact

Nieuws

Meiden Arnhemse Boys E11M Kampioen Bij RTV Arnhem en in De Gelderlander

Geschreven op

2015 / 2016 - Meiden Arnhemse Boys 3x Kampioen in een jongens competitie. De meiden van Arnhemse boys, de E11M, zijn voor de derde keer op rij kampioen geworden in een jongenscompetitie. Ze werden kampioen in de 6e klasse, 5e klasse en 4e klasse.

Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem bij boek presentatie Glenn Helder

Geschreven op

Raymond Hofs met Schoonmaakbedrijf Hofs in De Gelderlander Samen met ons gezin waren wij op zaterdag 22 maart op winkelcentrum Kronenburg in Arnhem bij de boekpresentatie van Glenn Helder waar hij zijn boek , Van Arsenal naar de Bajes , ging signeren in de Bruna.

Schoonmaakbedrijf Hofs en Vitesse veilen shirt tijdens Benefiet avond voor Stichting Energy4All

Geschreven op

Schoonmaakbedrijf Hofs heeft een shirt van betaald voetbalclub Vitesse geregeld voor de Benefietavond die werd gehouden op 21 Maart 2014 in De Verenging te Elst. Het shirt is voorzien van alle handtekeningen van de spelers van Vitesse.

Schoonmaakbedrijf Hofs uit Arnhem met Spandoeken actie: Zonder Respect Geen Voetbal in De Gelderlander

Geschreven op

Maart 2013 - Vlag van Raymond Hofs word een hit In De gelderlander word er aandacht besteed aan onze actie: "Zonder respect geen voetbal" . De verslaggever was Pim Roelofs en de fotograaf Marina Popova. Enkele stukjes uit dit interview: Arnhem:

Spandoeken actie Schoonmaakbedrijf Hofs V.O.F. uit Arnhem op TV bij RTV Arnhem

Geschreven op

Februari 2013 - SB Hofs Spandoeken actie: Zonder respect geen voetbal Na het trieste incident rond grensrechter Richard Nieuwenhuizen in december 2012, hij overleed na een aanval van spelers op het veld, vonden wij het als Schoonmaakbedrijf Hofs genoeg.

Offerte aanvragen?

Belangstelling voor:
Schoonmaak
Glasbewassing
Trappenhuis
Appartementen
Vloeronderhoud
Sanitaire Voorzieningen
Vacatures
Anders: