•• Voor als het echt schoon moet zijn ••

contact

SB HOFS ARNHEM SPONSOR BIJ VOETBALCLUBS

SCHOONMAAKBEDRIJF HOFS ARNHEM SPONSOR IN HET VOETBAL

Bij diversen voetbal verenigingen in de regio Arnhem is Schoonmaakbedrijf Hofs sponsor geweest of nog steeds actief als sponsor. De afgelopen 11 jaar hebben wij bij meerdere verenigingen een vorm van sponsoring verricht in de vorm van sponsorborden, advertenties in een clubblad of een financiele bijdrage geleverd ter ondersteuning van een activiteit zoals een toernooi of als balsponsor bij een wedstrijd. Hier onder de voetbalverenigingen.

ARNHEMSE BOYS SCHUYTGRAAF Arnhemse Boys Schuytgraaf is een voetbalvereniging uit Arnhem en ligt in de wijk Schuytgraaf. De voetbalvereniging is opgericht in 1919 en bestaat in 2019 100 jaar. In 2009 is de vereniging verhuist vanuit sportpark Cranevelt in Arnhem Noord naar Sportpark Schuytgraaf in Arnhem Zuid. Ter gelegenheid van het 100 jarig jubileum zal er in 2019 vele activiteiten zijn bij de club. Tevens zal er een 100 jarig jubileumboek worden uitgegeven. Het 1e Elftal speelt in het seizoen 2018/2019 in de 3e Klasse zondag van de KNVB. Activiteiten bij Arnhemse Boys :  Raymond Hofs 15 jaar Voetballer in diversen elftallen, 4 jaar trainer en leider dames elftal, 1 jaar leider 1e elftal, uitvoerend lid Business Club Arnhem , vrijwilligerswerk en acquisiteurs advertenties jubileumboek Patricia Hofs en Raymond Hofs bij Arnhemse Boys. Sponsoring bij Arnhemse Boys : Sponsorborden , balsponsor, Club van 100, sponsor trainingspakken dames jeugdelftal in samenwerking met MAXX Print en financieel ondersteunend bij diversen activiteiten binnen de vereniging.

VDZ ARNHEM VDZ (Volharding Doet Zegevieren) is een voetbalvereniging uit Arnhem die is opgericht in 1926. De club speelt zijn thuiswedstrijden op Sportpark 't Cranevelt. Aan het hoofdveld staat het op 1 na oudste tribune van Nederland. VDZ is sinds 2016 de eerste stroomneutrale voetbalclub uit Gelderland. De club wekt haar eigen stroom op dankzij 200 zonnepanelen op de kantine en kleedkamers. Het 1e elftal speelt in het seizoen 2018/2019 in de 3e klasse zondag van de KNVB. Activiteiten bij VDZ : Raymond Hofs 1 seizoen speler geweest van het 1e elftal. Sponsoring bij VDZ :  Sponsorborden en adverteren in het clubblad van VDZ.

SC VELUWEZOOM SC Veluwezoom is een voetbalclub uit Velp die is onstaan op 24 november 1992 uit een fusie van 3 clubs. Gelria (Opgericht in 1916), Velpse Boys (Opgericht in 1921) en SC Velp (Opgericht in 1929). De thuiswestrijden worden gespeeld op Sportpart De Pinkenberg. SC Veluwezoom deelt dit sportpark met de verenigingen D.V.O.V. en V.V.O. Het standaard 1e elftal speelt in het seizoen 2018/2019 op zondag in de 4e klasse van de KNVB en is in het seizoen 2015/2016 ook 1 jaar actief geweest in het zaterdag voetbal. Activiteiten bij SC Veluwezoom : Raymond Hofs 3 jaar voetballer 1e zondagelftal. Sponsoring bij SC Veluwezoom : Sponsorborden

EENDRACHT ARNHEM Eendracht Arnhem is een nederlandse amateurclub uit Arnhem en is opgericht in 1916. Eendracht speelt zijn thuiswedstrijden op Sportpark Over het lange water in de wijk Presikhaaf. Eendracht Arnhem is actief in het zondag voetbal maar heeft in het verleden ook een standaard elftal gehad in het zaterdag voetbal. Het 1e elftal van Eendracht Arnhem speelt op zondag in de 4e klasse van de KNVB. Activiteiten bij Eendracht Arnhem : Raymond Hofs 1 Seizoen voetballer 1e zondagelftal. Sponsoring bij Eendracht Arnhem : Sponsorborden

VV ELSWEIDE VV Elsweide is een voetbalclub uit de wijk Presikhaaf in Arnhem en is opgericht in 1993 uit een fusie van 2 clubs. Wivos (Opgericht in 1953) en BVH. VV Elsweide heeft zijn naam te danken aan de arnhemse buurt Elsweide. Elsweide speelt op de gelijknamige Sportpark Elsweide waar voormalig voetbalvereniging Wivos was gevestigd. Het 1e elftal zondag speelt in het seizoen 2018/2019 in de 5e klasse van de KNVB .In het verleden was er ook een standaard team in het zaterdag voetbal. Sponsoring bij VV Elsweide : Sponsorborden

VV ELDENIA VV Eldenia is een voetbalclub uit de wijk Elden in Arnhem en speelt zijn thuiswedstrijden op Sportpark Elden. De club is in december 1945 opgericht. VV Eldenia staat buiten het mannen voetbal ook bekend om het dames voetbal. Het 1e mannenelftal speelt in het seizoen 2018/2019 in de 3e klasse zondag van de KNVB en het 1e elftal van de dames speelt na 2 seizoenen in de Topklasse van het seizoen 2017/2018 weer in de Hoofdklasse zondag. Sponsoring bij VV Eldenia : Sponsor Trainingspakken jongens jeugdelftal.

 

SC ORANJE : SC Oranje was een nederlandse amateurvoetbalvereniging in Arnhem. De club werd op 10 juni 1946 opgericht. Op 8 februari 2018 maakte het bestuur bekend dat het faillissement is aangevraagd. Op 4 april 2018 word het faillisement door de rechtbank uitgesproken. SC Oranje speelde zijn wedstrijden op Sportpark De Bakenhof. SC Oranje was actief in het zaterdag en zondag voetbal. De club heeft 72 jaar bestaan. Activiteiten bij SC Oranje : Raymond Hofs 2 jaar voetballer 1e zondagelftal en 1 jaar hoofdtrainer 1e zondagelftal. Sponsoring bij SC Oranje : Sponsorborden en 2 jaar kledingsponsor 1e zondagelftal en sponsor van ballen en tassen in samenwerking met ATM Telesignaal en J&E Reinigingsproducten.

AFC ARNHEM : AFC Arnhem (Arnhemse Fusie Club Arnhem) was een voetbalvereniging uit Arnhem in de wijk Presikhaaf. De club werd opgericht in 2014 na een fusie van de clubs ESCA en FC Presikhaaf. De club bestond maar anderhalf jaar. Financiele problemen zorgden er voor dat de club op 13 januari 2016 werd opgeheven. Het zondagelftal speelde op dat moment 1e klasse van de KNVB, na het jaar daarvoor gedegradeerd te zijn geweest uit de hoofdklasse, en het zaterdagelftal speelde op dat moment 4e klaase van de KNVB. De fusieclub herbergde de geschiedenis van liefst 8 voetbalverenigingen uit Arnhem, waar van ESCA de oudste was en de enige die niet eerder bij een fusie was betrokken. Het ging buiten ESCA om de volgende verenigingen: WCA, OAB, Sempre Avanti, SDV'98, VV Presikhaaf, SV Rozendaal en VV IJsseloord. Sponsoring bij AFC Arnhem : Sponsorborden en spandoeken.

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om onze werkwijze, de mogelijkheden en de tarieven door te spreken.

Met vriendelijke groeten Patricia en Raymond Hofs

U kiest voor Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem als het echt schoon moet zijn !

 

 

 

Nieuws

Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem | Vacature | Fulltime

Vacatures bij Schoonmaakbedrijf Hofs! Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem V.O.F. is op zoek naar een fulltime medewerker in de dagploeg. Vacature ervaren schoonmaakmedewerker Schoonmaakbedrijf Hofs Waarom wil jij als ervaren schoonmaakmedewerker bij Schoonmaakbedrijf Hofs werken?

SCHOONMAAKBEDRIJF HOFS | DANIEL HOFS | WERKJUBILEUM

JUBILEUM BIJ SCHOONMAAKBEDRIJF HOFS Daniel Hofs 5 jaar werkzaam bij Schoonmaakbedrijf Hofs Woensdag 1 Maart 2018 - 2023 Daniel Hofs is nu 5 jaar werkzaam bij Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem Op 1 maart 2018 is Daniel bij ons begonnen en is hij werkzaam als meewerkend leiding...

Meer Nieuws