•• Voor als het echt schoon moet zijn ••

contact

SCHOONMAAKBEDRIJF HOFS - GOEDE DOELEN

SCHOONMAAKBEDRIJF HOFS ARNHEM ONDERSTEUND GOEDE DOELEN

Schoonmaakbedrijf Hofs ondersteund ook goede doelen waar het mogelijk is. Zo hebben wij de afgelopen jaren meerdere stichtingen kunnen helpen aan een bijdrage. Bijdrages kunnen zijn een eenmalige financiele bijdrage of een advertentie in een informatieblad van een stichting of door mee te doen aan een veiling of een goede doelen actie. Hier onder enkele doelen / stichtingen die wij een bijdrage hebben kunnen leveren in het verleden en het heden. Wij hopen dat u ook een keer de websites van deze goede doelen bekijkt en wellicht dat u in de toekomst wat kan betekenen voor deze fantastische initiatieven.

WARCHILD Maandelijks ondersteunen wij Warchild een organisatie die zich inzet om kinderen te helpen bij het verwerken van hun oorlogservaringen. Dit goede doel steunen wij al vele jaren. Warchild Nederland is een onafhankelijke humanitaire stichting die investeert in een vreedzame toekomst voor kinderen die getroffen zijn door oorlog. Belangrijke aspecten daar in zijn het opzetten van psychosociale programma's en creatieve en sportieve therapieën.

STICHTING FOOTBALLMATIES Footballmaties is een stichting met het doel om andere stichtingen en organisaties, die voetbal voor kinderen in ontwikkelingslanden gebruiken als middel om kinderen Social Skills bij te brengen, te ondersteunen en te stimuleren. De stichting zocht naar rolcontainers om alle gebruikte voetbalschoenen die in Nederland word ingezameld goed te kunnen sorteren. Wij als Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem hebben het merendeel van de rolcontainers gefinancierd en de 24 rolcontainers opgehaald met een grote bakwagen en naar de bestemming van Footballmaties gebracht. De bakwagen werd uitgeleend door ATM Telesignaal. Onze dank daar voor. 

STICHTING JAIMY VAN BOXEL Drie maanden na het overlijden van Jaimy van Boxel is op 5 september 2001 de naar hem vernoemde stichting opgericht. De stichting voor ziet de 5 kinderoncologische centra in Nederland en de kinderafdeling van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem van geld en goederen. In het bijzonder gaat het om speelgoed om het verblijf van de patientjes wat minder zwaar te maken. Jaimy was een doorzetter, een optimist en een sociaal kind. Hij deelde graag met andere kinderen. Wij als Schoonmaakbedrijf Hofs hebben in het verleden een loterij op gezet om geld in te zamelen voor dit goede doel. Deze loterij hebben we in samenwerking met de organisatie van de Arnhem Cup en voetbal vereniging Eendracht Arnhem laten verlopen tijdens de voetbal wedstrijden om de Arnhem cup. De loten werden gesponsord door drukkerij Promosign. Mede door alle meewerkende partijen en de mensen die de loten kochten hebben wij toen een mooi geldbedrag mogen ophalen voor de stichting. Onze dank daar voor.

STICHTING DE OPKIKKER Stichting De Opkikker is een stichting die mensen een verwendag geeft. Wanneer een kind ernstig ziek is of langdurig een behandeling in een ziekenhuis moet ondergaan is het ook dat gezinsleden onder druk komen te staan en zichzelf dan soms vergeten. Daarom zet Stichting De Opkikker met behulp van meer dan 100 vrijwilligers gezinnen in het zonnetje op een individuele of een superopkikkerdag. Het doel van de stichting is mensen even alle narigheid rondom een ziekte of aandoening even te laten vergeten. Om Stichting De Opkikker te kunnen ondersteunen heeft Schoonmaakbedrijf Hofs een advertentie geplaats in het eigen krantje van Stichting De Opkikker. Het eigen krantje bevat veel informatie over deze geweldige stichting.

STICHTING ENERGY4ALL  Stichting Energy4All is opgericht in 2006 door Eric Oomen omdat de farmaceutische industrie het onderzoek naar een medicijn niet wilde steunen en energiestofwisselingsziekten nog zo onbekend waren besloot hij deze stichting op te richten. De missie van Stichting Energy4all is het verwerven van zo veel mogelijk financiële middelen om het ondderzoek naar effectieve behandeling van energiestofwisselingsziekten te versnellen en te bevorderen. Wij hebben als Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem in samenwerking met Vitesse voor deze mooie stichting een shirt geregeld van SBV Vitesse met handtekeningen van het 1e elftal om deze tijdens een veiling te veilen. Dit heeft toen een mooie bedrag opgeleverd voor de stichting.

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om onze werkwijze , de mogelijkheden en de tarieven door te spreken.

Met vriendelijke groeten Patricia en Raymond Hofs

U kiest voor Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem als het echt schoon moet zijn !

 

Nieuws

Schoonmaakbedrijf Hofs | Vitesse | Spieren voor Spieren | Goede Doel

SCHOONMAAKBEDRIJF HOFS WINT VEILING: SPIEREN VOOR SPIEREN SB Hofs Arnhem wint veiling Spieren voor Spieren en wint Vitesse shirt Remco Pasveer voor het Goede Doel. Afgelopen week hield voetbalcub FC Winterswijk in samenwerking met Veilingopjeclub en Catawiki een veiling v...

Schoonmaakbedrijf Hofs | Vaste Teamspeler | Raoul

Nieuwe vaste Team Speler van Schoonmaakbedrijf Hofs uit Arnhem Raoul Westein is onze nieuwe vaste teamspeler van Schoonmaakbedrijf Hofs Van af eind november is Raoul uit Arnhem onze nieuwe vaste werknemer geworden.

Meer Nieuws