•• Voor als het echt schoon moet zijn ••

contact

Schoonmaakbedrijf Elst GLD - Schoonmaakbedrijf Hofs

Op zoek naar Schoonmaakbedrijf Elst GLD ? Dan is Schoonmaakbedrijf Hofs uw partij. SB Hofs is een dienstverlenend bedrijf die bekend wilt worden in Elst en de rest van de regio door veel inzet te tonen en doen wat we afspreken. Als familiebedrijf kiest u voor het persoonlijke karakter en betrouwbaarheid. Zo gaan wij met ons personeel om en onze klanten.

Wij werken met de klant samen zo dat er regelmaat aangehouden kan worden, de kwaliteit hoog blijft en er vertrouwen word opgebouwd zo dat u een tevreden klant bent en blijft. Door goed naar u als klant te luisteren kunnen wij als Schoonmaakbedrijf Hofs in Elst , u optimaal van dienst zijn. Bij ons staan service en kwaliteit nog steeds hoog in vaandel. Schoonmaakbedrijf Hofs maakt resultaatgericht schoon. Er word schoon gemaakt met een werkrooster voor duidelijke afspraken maar resultaatgericht schoonmaken houd voor ons in dat er schoon gemaakt word waar het nodig is. Geen tafels schoonmaken die niet gebruikt zijn terwijl er ergens anders vuil op de grond ligt wat schoon gemaakt worden.

Wij komen graag als Schoonmaakbedrijf in Elst om al uw schoonmaakwerk of glasbewassing uit te voeren. Ook kunt u bij ons de vloeronderhoud, trappenhuis schoonmaak of uw kantoor door ons laten opknappen. Dit doen we buiten Elst ook in Valburg, Huissen, Bemmel, Gendt, Angeren Heteren of andere dorpen of steden zo'n 15 kilometer rond Elst.

Als u belangstelling heeft gekregen of u wilt meer informatie dan wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om onze werkwijze, de mogelijkheden en de tarieven door te spreken.

U kiest voor Schoonmaakbedrijf Elst - Schoonmaakbedrijf Hofs als het echt schoon moet zijn !

Offerte aanvragen

Tussen de steden Arnhem en Nijmegen ligt het grootste dorp van de gelderse gemeente het plaatsje Elst. Elst had in het begin van 2017 21.914 inwoners. Elst was een zelfstandige gemeente van 1812 tot 2001, in dat laatste jaar fuseerde deze met Heteren en Valburg tot de gemeente Overbetuwe. In Elst zijn er vele sportverenigingen. Een aantal van die verenigingen kunt u terug vinden op de sportparken De Pas en De Helster. Zo zijn er de voetbalclubs Spero en Elistha en kunt u tennissen bij tennisverenig ETV De Helster. In Elst kunt u buiten ons mooie Schoonmaakbedrijf ook terecht voor vele leuke winkels. Meer info vind u hier over op www.centrumelst.nl . Buiten zijn er ook de jaarlijkse markten Elst op stelten en Luikse Markt. Verder wijzen wij u op leuke winkels en eetgelegenheden zoals Snelders Sport 2000, Mannen Vannu, Dierenzaak Het Molentje, Banket Bakkerij Paul Janssen, Toko Depaja Makanan, Dries en Co, Wijnhandel De Halve Morgen, Cafetaria / Lunchroom Van Hulzen en de vele mooie zaken die ik nu niet benoem.

Nieuws

Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem | Vacature | Fulltime

Vacatures bij Schoonmaakbedrijf Hofs! Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem V.O.F. is op zoek naar een fulltime medewerker in de dagploeg. Vacature ervaren schoonmaakmedewerker Schoonmaakbedrijf Hofs Waarom wil jij als ervaren schoonmaakmedewerker bij Schoonmaakbedrijf Hofs werken?

SCHOONMAAKBEDRIJF HOFS | DANIEL HOFS | WERKJUBILEUM

JUBILEUM BIJ SCHOONMAAKBEDRIJF HOFS Daniel Hofs 5 jaar werkzaam bij Schoonmaakbedrijf Hofs Woensdag 1 Maart 2018 - 2023 Daniel Hofs is nu 5 jaar werkzaam bij Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem Op 1 maart 2018 is Daniel bij ons begonnen en is hij werkzaam als meewerkend leiding...

Meer Nieuws
  • Home
  • Schoonmaakbedrijf Elst - Schoonmaakbedrijf Hofs