•• Voor als het echt schoon moet zijn ••

contact

Vloeronderhoud - Schoonmaakbedrijf Hofs

Ook voor vloeronderhoud kunt u terecht bij Schoonmaakbedrijf Hofs uit Arnhem.

Er zijn diversen vloeren en die vragen allemaal onderhoud daar aan en ieder vloer vraagt een andere behandeling. Zo zijn er vloeren van hout, beton, marmoleum, siergrind, pvc, sanitairevloeren, sportvloeren en natuur stenenvloeren. Maar ook vloeren met vloerbedekking of vast tapijt heeft een schoonmaakonderhoud nodig.

Onder vloeronderhoud vallen velen werkzaamheden. Een paar voorbeelden daar van zijn het schrobben van vloeren. Zoals het schrobben van betonvloeren, tegelvloeren, gymzaal vloeren of het schrobben van galerijen. Maar onder vloeronderhoud valt ook het conserveren, in de was zetten zetten, van vloeren in scholen, kinderopvangcentra of bij zorginstellingen. Onder vloeronderhoud valt ook het schoonmaken van tapijtvloeren en vloerbedekking die een dieptereiniging nodig hebben. Dit kan via de Bonnetmethode voor de wat oppervlakkige schoonmaak maar kan ook via de spray extract methode voor de meer diepe reiniging.

Hier onder enkele voorbeelden van vloeronderhoud.

 

Buiten vloeronderhoud kunt ook bij ons terecht voor de schoonmaak of glasbewassing van bijvoorbeeld uw kantoor. Onze glazenwasser of schoonmaker staan voor u klaar in Arnhem maar ook in meerdere plaatsen in Glederland. Zo komen wij ook in Huissen , Elst , Valburg, Gendt, Zevenaar , Westervoort , Duiven, Wageningen , Ede, Oosterbeek , Velp , Rheden of Rozendaal. Uw plaats ziet u er niet bij staan ? Neem dan contact met ons om te weten of we ook bij u langs kunnen komen.

Al onze werkzaamheden doen wij ook in de onderaanneming voor andere schoonmaakbedrijven, bouwbedrijven en bedrijven in de totale dienstverlening. Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare onderaannemer ? Neem dan ook contact met ons op.

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u ten allen tijden contact met ons opnemen via ons emailadres info@sbhofs.nl of u kunt gebruik maken van ons contactformulier. Ook kunt u contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft over onze diensten of diensten die niet vermeld zijn. Voor andere vragen bent u ook altijd van harte welkom bij ons. U kan ons op kantoor bellen op telefoonnummer 026-8401259 of als wij niet bereikbaar zijn op onze mobiele nummers. Deze telefoonnummers kunt u vinden op onze contactpagina.

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om onze werkwijze, de mogelijkheden en de tarieven door te spreken.

Met vriendelijke groeten, Patricia en Raymond Hofs

U kiest voor Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem als het echt schoon moet zijn !

Offerte aanvragen

Nieuws

SCHOONMAAKBEDRIJF HOFS | BOSHUUS ARNHEM | HOMERIDE RONALD MCDONALD

HOMERIDE MET SCHOONMAAKBEDRIJF HOFS. Voor het Ronald MC Donald Boshuus in Arnhem! Wij zijn als Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem V.O.F. lid van Business Breakfast Club Arnhem. Een prachtig netwerk wat maandelijkse bij elkaar komt en als belangrijkste doel heeft het Ronald MC...

Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem | Vacatures | Fulltime & Parttime

Vacatures bij Schoonmaakbedrijf Hofs! Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem V.O.F. is op zoek naar een fulltime en parttime medewerker in de dagploeg. KIjk naar onze vacatures op onze website door op onderstaande link te drukken.

Meer Nieuws