•• Voor als het echt schoon moet zijn ••

contact

Over Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem

De oprichting van Schoonmaakbedrijf Hofs

Na jaren in verschillende branches werkzaam te zijn geweest hebben wij, Patricia en Raymond Hofs, de beslissing genomen om in maart 2008 te starten met ons schoonmaakbedrijf. In de begin jaren was alleen Raymond actief als ZZp-er met Patricia ondersteunend op de achtergrond in de administratie. In 2011 zijn we na 3 jaar over gegaan tot een V.O.F. en is Patricia ook volledig in het bedrijf gekomen en zijn we gestart met personeel.

Schoonmaakbedrijf Hofs is een echt Arnhems familiebedrijf, ook het broertje van Raymond, Daniel Hofs, is werkzaam als meewerkend leidinggevende bij ons op de werkvloer. Als familiebedrijf is het persoonlijk contact met ons personeel heel belangrijk voor ons en door de nauwe band die we hebben met ons personeel kunnen we samen optimaal presteren voor onze klanten. Wij kijken als familiebedrijf naar een lange termijn relatie met ons personeel en onze klanten. Hier door kunnen wij als familiebedrijf onze klanten continuïteit, betrokkenheid en verantwoordelijkheid bieden.

Wij als schoonmaakbedrijf Hofs bieden schoonmaakdiensten, glasbewassing en totale dienstverlening aan in de regio Gelderland en omringende plaatsen. De meeste werkzaamheden worden verricht in Arnhem maar wij zijn ook actief in de wijde omgeving. U kunt ons bijvoorbeeld ook tegen komen in de omgeving van Huissen , Wageningen , Ede, Renkum, Elst, Angeren, Gendt , Velp, Westervoort ,Duiven of Dieren en soms ook in de richting van Utrecht en 's-Hertogenbosch.

Schoonmaakbedrijf Hofs verzorgt ook uw sanitaire supplies. Wij kunnen voor u de levering doen van sanitaire voorzieningen als handdoeken, zeep, toiletrollen, luchtverfrissers ,vuilniszakken en diversen andere toiletartikelen. Ook het leveren van automaten als zeepdispencers, handdoekrol dispencers, tolietrolhouders, hygiënebakken en vuilnisbakken kunnen wij voor u regelen.

Onze kijk

Schoonmaakbedrijf Hofs v.o.f is een dienstverlenend bedrijf uit Arnhem die bekend wilt worden in de regio door veel inzet te tonen, geen half werk af te leveren, innovatief te zijn en te doen wat we afspreken. Ook voor het persoonlijke karakter van ons bedrijf kiest u. 

Wij werken met de klant samen zo dat er regelmaat aangehouden kan worden, de kwaliteit hoog blijft en er vertrouwen word opgebouwd zo dat u een tevreden klant bent en blijft. Door goed naar u als klant te luisteren kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Bij ons staan service en kwaliteit hoog in vaandel. Schoonmaakbedrijf Hofs maakt resultaatgericht schoon. Er word schoon gemaakt met een werkrooster maar resultaatgericht schoonmaken houd voor ons in dat er schoon gemaakt word waar het nodig is.

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om onze werkwijze, de mogelijkheden en de tarieven door te spreken.

 

  Patricia en Raymond Hofs van Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem

Met vriendelijke groet, Raymond Hofs en Patricia Hofs

Nieuws

Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem | Vacature | Fulltime

Vacatures bij Schoonmaakbedrijf Hofs! Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem V.O.F. is op zoek naar een fulltime medewerker in de dagploeg. Vacature ervaren schoonmaakmedewerker Schoonmaakbedrijf Hofs Waarom wil jij als ervaren schoonmaakmedewerker bij Schoonmaakbedrijf Hofs werken?

SCHOONMAAKBEDRIJF HOFS | DANIEL HOFS | WERKJUBILEUM

JUBILEUM BIJ SCHOONMAAKBEDRIJF HOFS Daniel Hofs 5 jaar werkzaam bij Schoonmaakbedrijf Hofs Woensdag 1 Maart 2018 - 2023 Daniel Hofs is nu 5 jaar werkzaam bij Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem Op 1 maart 2018 is Daniel bij ons begonnen en is hij werkzaam als meewerkend leiding...

Meer Nieuws