•• Voor als het echt schoon moet zijn ••

contact

Schoonmaakbedrijf Den Bosch - Schoonmaakbedrijf Hofs

Een schoonmaakbedrijf in Den Bosch gezocht ? Bij Schoonmaakbedrijf Hofs zit u goed.

Schoonmaakbedrijf Den Bosch - SB Hofs heeft jaren ervaring en is werkzaam in de sectoren Vastgoed, Onderwijsinstellingen, VVE Trappenhuis, Kantoor, Zorginstellingen, Kinderdagopvangcentra, Bouw en de Zakelijke Dienstverlening. Vraag naar de mogelijkheden wanneer uw sector hier niet vernoemd word.

We zijn als schoonmaakbedrijf Den Bosch - Schoonmaakbedrijf Hofs niet alleen in 's-Hertogenbosch werkzaam maar ook bijvoorbeeld tussen Den Bosch en Nijmegen in. Zo kunt u ons vinden in de provincie Gelderland, Brabant en Utrecht.

Wij verrichtten als schoonmaakbedrijf natuurlijk algemeen schoonmaakonderhoud maar ook diensten als glasbewassing, vloeronderhoud, het schoonmaken van trappenhuizen en het leveren van sanitaire voorzieningen. 

Voor een schone werkplek kan Schoonmaakbedrijf Hofs voor zorgen. 

Schoonmaak in Den Bosch of glasbewassing nodig ? Schoonmaakbedrijf Hofs is er voor uw kantoorpand , trappenhuisreinigng of is bijvoorbeeld de partij voor een schoonmaakoplevering van uw woning.

Kiest Schoonmaakbedrijf Hofs, voor als het echt schoon moet zijn !

Offerte aanvragen

's-Hertogenbosch ook Den Bosch genoemd, is in de provincie Noord-Brabant de hoofdstad. In Den Bosch is genoeg te beleven. Veel info kunt u vinden op https://www.denbosch.nl/ . Het aantal inwoners, Bosschenaren, in de gemeente Den Bosch is in 2019 geteld en men kwam toen op plus minus 154.000 inwoners. In de stad Den Bosch zijn mooie bezienswaardigheden te bekijken waaronder de vele kerken. 1 van die kerken is De Grote kerk die ook wel de Napoleonskerk word genoemd. Het stadcentrum is 1 van de oudste historische centrums in Nederland. Den Bosch heeft ook een voetbal club in het betaalde voetbal en verder kan je voor Carnaval ook goed terecht in Den Bosch (Oeteldonk)

Nieuws

SCHOONMAAKBEDRIJF HOFS | BOSHUUS ARNHEM | HOMERIDE RONALD MCDONALD

HOMERIDE MET SCHOONMAAKBEDRIJF HOFS. Voor het Ronald MC Donald Boshuus in Arnhem! Wij zijn als Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem V.O.F. lid van Business Breakfast Club Arnhem. Een prachtig netwerk wat maandelijkse bij elkaar komt en als belangrijkste doel heeft het Ronald MC...

Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem | Vacatures | Fulltime & Parttime

Vacatures bij Schoonmaakbedrijf Hofs! Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem V.O.F. is op zoek naar een fulltime en parttime medewerker in de dagploeg. KIjk naar onze vacatures op onze website door op onderstaande link te drukken.

Meer Nieuws
  • Home
  • Schoonmaakbedrijf Den Bosch - Schoonmaakbedrijf Hofs