•• Voor als het echt schoon moet zijn ••

contact

Schoonmaakbedrijf Den Bosch - Schoonmaakbedrijf Hofs

Een schoonmaakbedrijf in Den Bosch gezocht ? Bij Schoonmaakbedrijf Hofs zit u goed.

Schoonmaakbedrijf Den Bosch - SB Hofs heeft jaren ervaring en is werkzaam in de sectoren Vastgoed, Onderwijsinstellingen, VVE Trappenhuis, Kantoor, Zorginstellingen, Kinderdagopvangcentra, Bouw en de Zakelijke Dienstverlening. Vraag naar de mogelijkheden wanneer uw sector hier niet vernoemd word.

We zijn als schoonmaakbedrijf Den Bosch - Schoonmaakbedrijf Hofs niet alleen in 's-Hertogenbosch werkzaam maar ook bijvoorbeeld tussen Den Bosch en Nijmegen in. Zo kunt u ons vinden in de provincie Gelderland, Brabant en Utrecht.

Wij verrichtten als schoonmaakbedrijf natuurlijk algemeen schoonmaakonderhoud maar ook diensten als glasbewassing, vloeronderhoud, het schoonmaken van trappenhuizen en het leveren van sanitaire voorzieningen. 

Voor een schone werkplek kan Schoonmaakbedrijf Hofs voor zorgen. 

Schoonmaak in Den Bosch of glasbewassing nodig ? Schoonmaakbedrijf Hofs is er voor uw kantoorpand , trappenhuisreinigng of is bijvoorbeeld de partij voor een schoonmaakoplevering van uw woning.

Kiest Schoonmaakbedrijf Hofs, voor als het echt schoon moet zijn !

Offerte aanvragen

's-Hertogenbosch ook Den Bosch genoemd, is in de provincie Noord-Brabant de hoofdstad. In Den Bosch is genoeg te beleven. Veel info kunt u vinden op https://www.denbosch.nl/ . Het aantal inwoners, Bosschenaren, in de gemeente Den Bosch is in 2019 geteld en men kwam toen op plus minus 154.000 inwoners. In de stad Den Bosch zijn mooie bezienswaardigheden te bekijken waaronder de vele kerken. 1 van die kerken is De Grote kerk die ook wel de Napoleonskerk word genoemd. Het stadcentrum is 1 van de oudste historische centrums in Nederland. Den Bosch heeft ook een voetbal club in het betaalde voetbal en verder kan je voor Carnaval ook goed terecht in Den Bosch (Oeteldonk)

Nieuws

Schoonmaakbedrijf Hofs | Wegens extreem weer gesloten | Arnhem

Schoonmaakbedrijf Hofs wegens extreem weer gesloten! Voor het eerst in 13 jaar is Schoonmaakbedrijf Arnhem Hofs op een werkdag dicht. Met het extreme sneeuw weer van het afgelopen weekend en toch ook het dringend advies van vandaag (Code Oranje) om liever niet de weg op t...

Schoonmaakbedrijf Hofs | Powerpoint Pitch | BNI De Oorsprong Oosterbeek

Schoonmaakbedrijf Hofs Powerpoint presentatie Patricia houd haar presentatie bij BNI De Oorsprong uit Oosterbeek. Vrijdag 29 januari heeft Patricia haar 1e pitch van 7 minuten gehouden bij het Netwerk BNI De Oorsprong Oosterbeek en deze werd goed ontvangen door het netwerk.

Meer Nieuws
  • Home
  • Schoonmaakbedrijf Den Bosch - Schoonmaakbedrijf Hofs