•• Voor als het echt schoon moet zijn ••

contact

Schoonmaakbedrijf Den Bosch - Schoonmaakbedrijf Hofs

Een schoonmaakbedrijf in Den Bosch gezocht ? Bij Schoonmaakbedrijf Hofs zit u goed.

Schoonmaakbedrijf Den Bosch - SB Hofs heeft jaren ervaring en is werkzaam in de sectoren Vastgoed, Onderwijsinstellingen, VVE Trappenhuis, Kantoor, Zorginstellingen, Kinderdagopvangcentra, Bouw en de Zakelijke Dienstverlening. Vraag naar de mogelijkheden wanneer uw sector hier niet vernoemd word.

We zijn als schoonmaakbedrijf Den Bosch - Schoonmaakbedrijf Hofs niet alleen in 's-Hertogenbosch werkzaam maar ook bijvoorbeeld tussen Den Bosch en Nijmegen in. Zo kunt u ons vinden in de provincie Gelderland, Brabant en Utrecht.

Wij verrichtten als schoonmaakbedrijf natuurlijk algemeen schoonmaakonderhoud maar ook diensten als glasbewassing, vloeronderhoud, het schoonmaken van trappenhuizen en het leveren van sanitaire voorzieningen. 

Voor een schone werkplek kan Schoonmaakbedrijf Hofs voor zorgen. 

Schoonmaak in Den Bosch of glasbewassing nodig ? Schoonmaakbedrijf Hofs is er voor uw kantoorpand , trappenhuisreinigng of is bijvoorbeeld de partij voor een schoonmaakoplevering van uw woning.

Kiest Schoonmaakbedrijf Hofs, voor als het echt schoon moet zijn !

Offerte aanvragen

's-Hertogenbosch ook Den Bosch genoemd, is in de provincie Noord-Brabant de hoofdstad. In Den Bosch is genoeg te beleven. Veel info kunt u vinden op https://www.denbosch.nl/ . Het aantal inwoners, Bosschenaren, in de gemeente Den Bosch is in 2019 geteld en men kwam toen op plus minus 154.000 inwoners. In de stad Den Bosch zijn mooie bezienswaardigheden te bekijken waaronder de vele kerken. 1 van die kerken is De Grote kerk die ook wel de Napoleonskerk word genoemd. Het stadcentrum is 1 van de oudste historische centrums in Nederland. Den Bosch heeft ook een voetbal club in het betaalde voetbal en verder kan je voor Carnaval ook goed terecht in Den Bosch (Oeteldonk)

Nieuws

Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem | Vacature | Fulltime

Vacatures bij Schoonmaakbedrijf Hofs! Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem V.O.F. is op zoek naar een fulltime medewerker in de dagploeg. Vacature ervaren schoonmaakmedewerker Schoonmaakbedrijf Hofs Waarom wil jij als ervaren schoonmaakmedewerker bij Schoonmaakbedrijf Hofs werken?

SCHOONMAAKBEDRIJF HOFS | DANIEL HOFS | WERKJUBILEUM

JUBILEUM BIJ SCHOONMAAKBEDRIJF HOFS Daniel Hofs 5 jaar werkzaam bij Schoonmaakbedrijf Hofs Woensdag 1 Maart 2018 - 2023 Daniel Hofs is nu 5 jaar werkzaam bij Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem Op 1 maart 2018 is Daniel bij ons begonnen en is hij werkzaam als meewerkend leiding...

Meer Nieuws
  • Home
  • Schoonmaakbedrijf Den Bosch - Schoonmaakbedrijf Hofs