•• Voor als het echt schoon moet zijn ••

contact

Spandoeken actie Schoonmaakbedrijf Hofs V.O.F. uit Arnhem op TV bij RTV Arnhem

Februari 2013 - SB Hofs Spandoeken actie: Zonder respect geen voetbal

Na het trieste incident rond grensrechter Richard Nieuwenhuizen in december 2012, hij overleed na een aanval van spelers op het veld, vonden wij het als Schoonmaakbedrijf Hofs genoeg.

De KNVB kwam met de actie "Zonder repect geen voetbal". Een geweldig initiatief , maar na de start van deze actie werd het stil en de media aandacht werd minder. Daarna hebbben wij als Schoonmaakbedrijf Hofs in naam van Raymond Hofs deze actie opgepakt en door gezet via een spandoeken actie die in maart 2013 van start is gegaan. Onze doel was dat alle Arnhemse clubs aan deze actie mee zouden doen maar de actie werd ook verder in de regio goed opgepakt. Buiten Arnhemse clubs als Arnhemse Boys en Arnhemia deden er ook veel clubs mee uit de plaatsen Huissen, Oosterbeek, Westervoort, Velp, Renkum, Zevenaar en Elst met clubs als OVC 85, Spero, OBW, CHRC, AVW 66, SC Veluwezoom en Spero. Uiteindelijk vonden wij het een geslaagde actie want meer dan 30 voetbal verenigingen in Arnhem en regio deden er aan mee. 

Deze actie werd ook mede mogelijk gemaakt door onze drukker Promosign en RTV Arnhem. RTV Arnhem maakte er ook een nieuwsitem van op hun eigen kanaal. Er werden ook interviews gehouden met de voorzitter van voetbal voetbalclub Presikhaaf en de eigenaar, Raymond Hofs, van Schoonmaakbedrijf Hofs.

Het nieuwsitem en interviews over de Spandoeken actie is te bekijken via deze link van youtube

Naar het overzicht

Offerte aanvragen?

Belangstelling voor:
Schoonmaak
Glasbewassing
Trappenhuis
Appartementen
Vloeronderhoud
Sanitaire Voorzieningen
Anders:
  • Home
  • Nieuws
  • Spandoeken actie Schoonmaakbedrijf Hofs V.O.F. uit Arnhem op TV bij RTV Arnhem