•• Voor als het echt schoon moet zijn ••

contact

Schoonmaakbedrijf Hofs | Vitesse | Spieren voor Spieren | Goede Doel

SCHOONMAAKBEDRIJF HOFS WINT VEILING:

SPIEREN VOOR SPIEREN

 

SB Hofs Arnhem wint veiling Spieren voor Spieren en wint Vitesse shirt Remco Pasveer voor het Goede Doel.

Afgelopen week hield voetbalcub FC Winterswijk in samenwerking met Veilingopjeclub en Catawiki een veiling voor hun eigen jeugd en voor het goede doel: Spieren voor Spieren. In deze veiling werden diverse voetbalshirts aangeboden van onder meer PSV, De Graafschap, AZ, FC Utrecht, Go Ahead Eagles en nog een aantal clubs. Ook kon je bieden op boeken, sponsorborden, voetbalclinics en andere veilingen.

Wij hebben als schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem ook mee geboden op verschillende veilingen omdat het voor ons een veiling was met een win win situatie. We konden wat doen voor het goede doel Spieren voor Spieren en we maakten als voetbal liefhebbers zelf ook kans op een mooie veiling en met trots kunnen we zeggen dat ook wij een mooie veiling hebben gewonnen. Namelijk een gedragen en gesigneerd keepersshirt van Vitesse speler Remco Pasveer, seizoen 2020/2021

Votesse Arnhem speler Remco Pasveer Schoonmaakbedrijf Hofs  Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem Vitesse keeper Remco Pasveer  Hendrix & Remco Pasveer Vitesse PSV - Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem

Vitesse keeper Remco Pasveer heeft dit shirt gedragen in de winnende thuiswedstrijd tegen PSV en het shirt voorzien van een handtekening. Op 25 Oktober won Vitesse voor het eerst in het Gelredome met 2-1 van PSV Eindhoven. Het was de 1e thuis overwinning op PSV sinds 23 jaar. De laatste overwinning was op 16 februarie 1997 in stadion Monnikenhuize toen Vitesse door een doelpunt van Arco Jochemse met 1-0 van PSV won.

Remco Pasveer is sinds 2018 bij Vitesse en speelde voor Vitesse bij PSV, FC Twente, Heracles Almelo en Go Ahead Eagles. Pasveer was in 2019 Vitesse speler van het jaar.

Spieren voor Spieren was het goede doel waarom deze veiling werd gehouden. Spieren voor Spieren heeft als missie om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Om in voetbaltaal verder een voorbeeld te geven, er zijn 20.00 kinderen met een spierziekte, dit is ongeveer net zo veel als een heel AZ stadion vol met toeschouwers. Met partners, sportieve evenementen en sportieve acties probeert Spieren voor Spieren geld op te halen. Daarom vonden wij van Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem de veiling een geweldig initiatief om aan mee te doen. Spieren voor Spieren roept dan ook iedereen op om in actie te komen en hun gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren.

Meer informatie over Spieren voor Spieren kunt u vinden op www.spierenvoorspieren.nl

 

Ook uw schoonmaakwerkzaamheden of glasbewassing door Schoonmaakbedrijf Hofs uit Arnhem laten verrichten ? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend een afspraak met ons familiebedrijf maken om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen in ons netwerk ?

Neem contact met ons op via onze contactpagina op onze website www.sbhofs.nl of bel ons . 

En zoals onze slogan al zegt kiest u voor SB Hofs : 'Voor als het echt schoon moet zijn'

Groeten van Raymond & Patricia

 

Naar het overzicht

Offerte aanvragen?

Belangstelling voor:
Schoonmaak
Glasbewassing
Trappenhuis
Appartementen
Vloeronderhoud
Sanitaire Voorzieningen
Anders:
  • Home
  • Nieuws
  • Schoonmaakbedrijf Hofs | Vitesse | Spieren voor Spieren | Goede Doel