•• Voor als het echt schoon moet zijn ••

contact

Schoonmaakbedrijf Hofs | Oud Medewerker Enrico Lacruz | Olympische Spelen

Schoonmaakbedrijf Hofs.

Oud medewerker Enrico Lacruz naar Olympische spelen!

Onze oud medewerker Enrico Lacruz gaat voor de 2e keer naar de Olympische spelen.

In 2016 was de Olympische Spelen in Brazilië Rio de Janeiro en nu is het grootste sport evenement in Japan Tokyo. In 2015 werkte Enrico bij Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem V.O.F. om wat extra middelen te hebben om rond te komen. Hij had op dat moment nog niet zijn A-status. In de vroege ochtend bij ons om 6.00 uur op, de gehele dag werken en daarna naar huis om wat te eten en dan in de avond naar Apeldoorn om hard te trainen wanneer hij weer rond 23.30 uur thuis was. Daarbij constant rekening houdend dat zijn lichaam op het perfecte gewicht bleef. Altijd gedisciplineerd en trouw aan zijn schema’s. Een ritme die niet aan te houden viel. Vaak met hem over gehad anders minder te werken of te stoppen maar Enrico ging gewoon door en was altijd op tijd, netjes en vrolijk naar onze opdrachtgevers en naar zijn collega's . Een echte Topsporter.

Blij waren wij dan ook voor Enrico dat hij in december 2015 zijn A-status kreeg van NOC-NSF en werken geen noodzaak meer was en hij zich totaal kon concentreren op het boksen, zijn passie. Het siert de mens Enrico dat hij zich schuldig voelde om te zeggen dat hij ging stoppen bij ons omdat hij het naar zijn zin had en het niet fijn vond voor ons en zijn collega’s. We hebben hem toen letterlijk gelijk gezegd dat hij zich daar geen zorgde over hoefde te maken en gezegd als hij zelf niet stopte dat hij dan wel ontslagen zou worden. Hij begreep wat we daarmee bedoelde. 

Nu vertrekt Enrico vandaag voor de 2e keer naar de Olympische spelen en wensen wij Raymond en Patricia Hofs hem namens ons gezin en het team van Schoonmaakbedrijf Hofs een mooi, sportief en succesvol Olympische spelen toe.

Succes Enrico! We hopen dat je vaak met je handen omhoog staat en de overwinning viert en uiteindelijk met een plak thuiskomt. Maar ook al zou dat niet zo zijn voor ons ben je en blijft je een topper.

 

Ook eens vrijblijvend een afspraak met ons familiebedrijf maken om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen in ons netwerk ? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina op onze website of bel ons .

Groeten van Raymond en Patricia Hofs

#enricolacruz #boksen #olympischespelen #schoonmaakbedrijfhofs #NOCNSF #Japan #Tokyo # #Arnhem #sbhofs #schoonmaakbedrijf #schoonmaak #glasbewassing

Naar het overzicht

Offerte aanvragen?

Belangstelling voor:
Schoonmaak
Glasbewassing
Trappenhuis
Appartementen
Vloeronderhoud
Sanitaire Voorzieningen
Anders:
  • Home
  • Nieuws
  • Schoonmaakbedrijf Hofs | Oud Medewerker Enrico Lacruz | Olympische Spelen