•• Voor als het echt schoon moet zijn ••

contact

Schoonmaakbedrijf Hofs | Autoschade | Maxxprint

Schoonmaakbedrijf Hofs heeft Autoschade ?

En wat weet Dennis van Maxxprint hier van af ?

 

Op donderdag 22-10-2020 konden wij van Schoonmaakbedrijf Hofs om 11.00 uur onze nieuwe bedrijfs auto ophalen bij Zijm in Duiven. En dat hebben wij, Patricia en Raymond dan ook met trots gedaan. Ook hadden we met onze drukker van onze auto's, Dennis Eulink van Maxxprint, al goed afgesproken dat we onze nieuwe auto gelijk naar hem toe zouden brengen in Andelst zo dat aan het einde van de dag de auto kant en klaar bedrukt zou staan met onze logo.

Dus rond een uur of 13.00 hebben we de bedrijfsauto daar neer gezet en afgesproken met Dennis dat we de auto weer rond 17.00 uur konden ophalen. Zoals u misschien kan lezen niks aan de hand en tot nu toe loopt alles nog volgens plan. Maar zo rond 16.45 uur, we waren al onderweg en waren nog maar 5 minuten van Maxxprint verwijderd, worden we gebeld door Dennis en die had niet zo goed nieuws voor ons.

Dennis: "Was je al onderweg ? Ik heb namelijk een probleempje en daarom zijn we ook gestopt met het bedrukken van de auto." Dus ik (Raymond) zeg: "Wat is er ". Dennis: "1 van de jongens heeft een ongelukje gehad met je auto. Hij wilde de auto binnen zetten en heeft toen de hele zijkant van de auto tegen de muur gereden met het indraaien en hij is nu behoorlijk beschadigd."

Ik geef zelf niet zo veel om schades en heb altijd zoiets als je zelf maar niks hebt. Maar nu had ik hem toch wel even zitten en baalde ik als een stekker. Op de auto stond net 40 km en was nog geen 4 uur in mijn bezit. Ik was op zijn zachts gezegd hier niet zo blij mee en dat kon Patricia naast mij wel bevestigen. Ik zei tegen Dennis dat we er met 5 minuten waren en dat was ook zo.

Balend als een stekker kwamen we daar aan en stapte ik uit. 2 jonge jongens stonden buiten met neer gebogen hoofden te wachten op mij en durfde nog net een hallo te zeggen, maar Dennis was nog binnen. Dus ik loop naar de deur en Dennis komt er net aan gelopen en zegt ook nog: "Lekker he die gasten, potverdorie, ik baal als een stekker wat een kl...zooi. Je kunt ook niks aan ze overlaten" Maar op dat moment toen hij dat zei liep ik al een beetje om de auto en ik zag maar niets. Ik zag dat de auto helemaal mooi bedrukt was en zag geen schade dus vroeg ik aan Dennis, "Waar zit die schade dan ?"

Op dat moment begon tegelijk Dennis en de 2 werknemers te lachen en riep Dennis:" Geintje !! Mooi is de auto geworden he ?" Nou ik kon hem wel door midden zagen want hij had me goed te pakken en dat vond Patricia natuurlijk ook.  Ik heb Dennis beloofd , al duurt het 10 jaar maar deze krijg je zeker een keer terug.

Ondanks dit alles kan ik jullie Dennis van Maxxprint van harte aanbevelen. Bent u op zoek naar een goede drukker en u houd ook, net als wij, wel van een geintje ? Dan zit u bij Dennis Eulink goed!

Meer informatie over Maxxprint kunt u vinden op www.maxxprint.nl 

Meer informatie over VW Zijm in Duiven kunt u vinden op www.zijm.nl 

Ook uw schoonmaakwerkzaamheden of glasbewassing door Schoonmaakbedrijf Hofs uit Arnhem laten verrichten ? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend een afspraak met ons familiebedrijf maken om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen in ons netwerk ?

Neem dan contact met ons op via onze contactpagina op onze website www.sbhofs.nl of bel ons . 

En zoals onze slogan al zegt kiest u voor SB Hofs : 'Voor als het echt schoon moet zijn'

Groeten van Raymond & Patricia

Naar het overzicht

Offerte aanvragen?

Belangstelling voor:
Schoonmaak
Glasbewassing
Trappenhuis
Appartementen
Vloeronderhoud
Sanitaire Voorzieningen
Anders:
  • Home
  • Nieuws
  • Schoonmaakbedrijf Hofs | Autoschade | Maxxprint