•• Voor als het echt schoon moet zijn ••

contact

Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem | Nieuwe website ontwikkeld door OVK Webdesign

Nieuw website voor Schoonmaakbedrijf Hofs V.O.F. uit Arnhem

Met trots presenteren wij onze nieuwe website www.sbhofs.nl van Schoonmaakbedrijf Hofs.


In samenwerking met OVK Webdesign van Berry Asselman hebben wij naar onze mening een professionele website online gezet met veel informatie over het mooie familie bedrijf wat wij mogen runnen in Arnhem. Op de site vind u alle informatie terug over de diensten die wij in de schoonmaak en glasbewassing kunnen leveren aan u en in welke sectoren wij actief zijn met ons schoonmaakbedrijf Hofs. Op de site vind u ook foto’s terug van onze werkzaamheden , hebben wij een nieuwspagina, een pagina met goede doelen die wij steunen en een pagina over sponsoring bij diversen verenigingen. Ook hebben wij een contactpagina me een offerte formulier waar in u een vrijblijvende afspraak met ons kan maken voor een prijsopgave. Ook voor andere vragen of opmerkingen kunt u hier terecht.


De sectoren waar Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem onder meer actief in is zijn de sectoren Vastgoed, Zorg- en Onderwijsinstellingen, Kinderopvangcentra, VVE, Bouwbedrijven, Zakelijke dienstverlening, Sportverenigingen Kantoor en Bedrijfspanden. Zie onze site voor meer info.


De werkzaamheden die wij onder meer uitvoeren zijn het schoonmaken en glasbewassing van Kantoren, schoonmaak en glasbewassing van Trappenhuizen en Appartementencomplexen, het schrobben van vloeren, het conserveren van linoleum vloeren, hoge druk reiniging, sanitair schoonmaak en het shamponeren van vloerbedekking. Ook voor het aanleveren van sanitaire voorzieningen kunt u bij Schoonmaakbedrijf Hofs terecht.


Schoonmaakbedrijf Hofs is niet alleen werkzaam in Arnhem maar in heel Gelderland in plaatsen en gemeenten als Nijmegen, Ede , Apeldoorn,  Lingewaard en Overbetuwe.  Al onze diensten kunnen wij van Schoonmaakbedrijf Hofs ook als onderaannemer voor u in de onderaanneming uit voeren. Wij doen dit al vele jaren voor meerdere partijen. Neem contact met ons op indien u op zoekt ben naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in de onderaanneming en op zoek bent naar een bedrijf die kwaliteit afleverd. Ga naar onze contactpagina voor meer informatie hier over of maak met ons een vrijblijvende afspraak.


Wij wensen u veel plezier op onze nieuwe website www.sbhofs.nl en zien graag uw reacties of we maken graag met u een afspraak voor een kennismaking gesprek. Wellicht dat Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem u van dienst kan zijn vanaf 2019

Groeten en tot ziens, Patricia en Raymond Hofs

Naar het overzicht

Offerte aanvragen?

Belangstelling voor:
Schoonmaak
Glasbewassing
Trappenhuis
Appartementen
Vloeronderhoud
Sanitaire Voorzieningen
Anders:
  • Home
  • Nieuws
  • Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem | Nieuwe website ontwikkeld door OVK Webdesign