•• Voor als het echt schoon moet zijn ••

contact

Groeien & Naamsbekendheid vergroten | Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem

Schoonmaakbedrijf Hofs | Groeien en Naamsbekendheid vergroten in 2019

Wij zijn 11 jaar geleden gestart als eenmansbedrijf onder de naam Schoonmaakbedrijf Hofs. In de afgelopen jaren zijn wij gegroeid naar een gezonde V.O.F. waar in we werken met een aantal parttimers en Fulltimers. Na dat we in de eerste jaren hoofdzakelijk in de particuliere sector werkzaam waren bestaat onze klantenbestand op dit moment voor 98 % uit zakelijke connecties en zijn onze werkzaamheden veel uitgebreider geworden. In 2008 was onze corebusiness de glasbewassing van woningen terwijl onze werkzaamheden nu zeer uitgebreid zijn en het varieert van onder meer het schoonhouden van trappenhuizen voor V.V.E. en vastgoedbedrijven, kantoren schoonmaken, vloeren conserveren, glasbewassing, het reinigen van zonnepanelen en het leveren van sanitaire voorzieningen. Anno 2019 kunt u bij Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem V.O.F. terecht voor een totale dienstverlening. Ook werken wij als onderaannemer voor verschillende bedrijven.

Wat wij, Patricia en Raymond, samen met onze gemotiveerde schoonmakers in 2019 willen bereiken is dat we de groei van de afgelopen jaren willen proberen door te zetten en dat we de naamsbekendheid van ons bedrijf in Arnhem en in de provincie Gelderland willen vergroten en nog meer onder de aandacht willen brengen zo dat Schoonmaakbedrijf Hofs nog meer een begrip word in onze regio en wij u nog meer van dienst kunnen zijn.

Onze sterke punten zullen wij daar bij niet uit het oog verliezen en dat is het persoonlijke contact die wij met u als klant en ons personeel hebben. Als familiebedrijf is het persoonlijk contact met ons personeel heel belangrijk voor ons en door de nauwe band die we hebben met ons personeel kunnen we samen optimaal presteren voor onze klanten. Wij kijken als familiebedrijf naar een lange termijn relatie met ons personeel en onze klanten. Hier door kunnen wij als familiebedrijf onze klanten continuïteit, betrokkenheid en verantwoordelijkheid bieden.

1 van de eerste stappen die wij in het nieuwe jaar gezet hebben is het vernieuwen van onze website. Onze website www.sbhofs.nl is zeer gebruiksvriendelijk in elkaar gezet zo dat u zo wel op uw pc, als op uw laptop, tablet of mobiele telefoon de website op een fijne manier kan gebruiken omdat de website zich aanpast aan uw apparaat.  Op onze site kunt u nu alle informatie vinden over ons bedrijf en kunt u via het contactformulier uw vragen stellen of een prijsopgave aanvragen. Ook staan er in het nieuwe jaar gesprekken gepland die een door groei van ons bedrijf mogelijk maken. Wij zullen u de aankomende maanden op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Verder willen wij onze vaste opdrachtgevers bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren en hopen wij dat nieuwe potentiele opdrachtgevers na het lezen van dit stukje geïnteresseerd zijn geraakt in het mooie bedrijf dat wij mogen runnen. U kunt met ons contact opnemen indien u een vrijblijvend gesprek met ons wilt. Rest ons verder nog iedereen een mooi, succes vol maar voor al een gezond 2019 toe te wensen.

Groeten, Patricia en Raymond Hofs

 

Naar het overzicht

Offerte aanvragen?

Belangstelling voor:
Schoonmaak
Glasbewassing
Trappenhuis
Appartementen
Vloeronderhoud
Sanitaire Voorzieningen
Anders:
  • Home
  • Nieuws
  • Groeien & Naamsbekendheid vergroten | Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem