•• Voor als het echt schoon moet zijn ••

contact

Schoonmaakbedrijf Elst GLD - SB Hofs

Schoonmaakbedrijf Elst GLD - SB Hofs is een dienstverlenend bedrijf die bekend wilt worden in Elst en de rest van de regio door veel inzet te tonen en doen wat we afspreken. Als familiebedrijf kiest u voor het persoonlijke karakter en betrouwbaarheid. Zo gaan wij met ons personeel om en onze klanten.

Wij werken met de klant samen zo dat er regelmaat aangehouden kan worden, de kwaliteit hoog blijft en er vertrouwen word opgebouwd zo dat u een tevreden klant bent en blijft. Door goed naar u als klant te luisteren kunnen wij als Schoonmaakbedrijf Elst - SB Hofs ,ook Schoonmaakbedrijf Hofs genoemd, u optimaal van dienst zijn. Bij ons staan service en kwaliteit nog steeds hoog in vaandel. Schoonmaakbedrijf Hofs maakt resultaatgericht schoon. Er word schoon gemaakt met een werkrooster voor duidelijke afspraken maar resultaatgericht schoonmaken houd voor ons in dat er schoon gemaakt word waar het nodig is. Geen tafels schoonmaken die niet gebruikt zijn terwijl er ergens anders vuil op de grond ligt wat schoon gemaakt worden.

Wij komen graag als Schoonmaakbedrijf in Elst om al uw schoonmaakwerk of glasbewassing uit te voeren. Ook kunt u bij ons de vloeronderhoud, trappenhuis schoonmaak of uw kantoor door ons laten opknappen. Dit doen we buiten Elst ook in Valburg, Huissen, Bemmel, Gendt, Angeren Heteren of andere dorpen of steden zo'n 15 kilometer rond Elst.

Als u belangstelling heeft gekregen of u wilt meer informatie dan wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om onze werkwijze, de mogelijkheden en de tarieven door te spreken.

U kiest voor, SB Hofs , Schoonmaakbedrijf Hofs als het echt schoon moet zijn !

Offerte aanvragen

Tussen de steden Arnhem en Nijmegen ligt het grootste dorp van de gelderse gemeente het plaatsje Elst. Elst had in het begin van 2017 21.914 inwoners. Elst was een zelfstandige gemeente van 1812 tot 2001, in dat laatste jaar fuseerde deze met Heteren en Valburg tot de gemeente Overbetuwe. In Elst zijn er vele sportverenigingen. Een aantal van die verenigingen kunt u terug vinden op de sportparken De Pas en De Helster.

Nieuws

Schoonmaakbedrijf Hofs | Vacatures | Arnhem

Schoonmaakbedrijf Hofs heeft 2 Vacatures in Arnhem Op dit moment heeft Schoonmaakbedrijf Hofs 2 vacatures in de avond uren in Arnhem Noord. Heeft u interesse in 1 van de vacatures ? Kijk op onze website bij Vacatures VACATURES Klik Hier !

Schoonmaakbedrijf Hofs | Sponsor | Arnhemse Boys MO17-1

Schoonmaakbedrijf Hofs - Sponsor Arnhemse Boys MO17-1 SB Hofs is met ingang van het seizoen 2019/2020 sponsor geworden van het meiden team MO17-1 van Arnhemse Boys Schuytgraaf. Zo was Schoonmaakbedrijf Hofs uit Arnhem vanaf het begin van het seizoen al shirtsponsor van Ar...

Meer Nieuws
  • Schoonmaakbedrijf Elst - SB Hofs