•• Voor als het echt schoon moet zijn ••

contact

Schoonmaakbedrijf Elst GLD - SB Hofs

Schoonmaakbedrijf Elst GLD - SB Hofs is een dienstverlenend bedrijf die bekend wilt worden in Elst en de rest van de regio door veel inzet te tonen en doen wat we afspreken. Als familiebedrijf kiest u voor het persoonlijke karakter en betrouwbaarheid. Zo gaan wij met ons personeel om en onze klanten.

Wij werken met de klant samen zo dat er regelmaat aangehouden kan worden, de kwaliteit hoog blijft en er vertrouwen word opgebouwd zo dat u een tevreden klant bent en blijft. Door goed naar u als klant te luisteren kunnen wij als Schoonmaakbedrijf Elst - SB Hofs ,ook Schoonmaakbedrijf Hofs genoemd, u optimaal van dienst zijn. Bij ons staan service en kwaliteit nog steeds hoog in vaandel. Schoonmaakbedrijf Hofs maakt resultaatgericht schoon. Er word schoon gemaakt met een werkrooster voor duidelijke afspraken maar resultaatgericht schoonmaken houd voor ons in dat er schoon gemaakt word waar het nodig is. Geen tafels schoonmaken die niet gebruikt zijn terwijl er ergens anders vuil op de grond ligt wat schoon gemaakt worden.

Wij komen graag als Schoonmaakbedrijf in Elst om al uw schoonmaakwerk of glasbewassing uit te voeren. Ook kunt u bij ons de vloeronderhoud, trappenhuis schoonmaak of uw kantoor door ons laten opknappen. Dit doen we buiten Elst ook in Valburg, Huissen, Bemmel, Gendt, Angeren Heteren of andere dorpen of steden zo'n 15 kilometer rond Elst.

Als u belangstelling heeft gekregen of u wilt meer informatie dan wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om onze werkwijze, de mogelijkheden en de tarieven door te spreken.

U kiest voor, SB Hofs , Schoonmaakbedrijf Hofs als het echt schoon moet zijn !

Offerte aanvragen

Tussen de steden Arnhem en Nijmegen ligt het grootste dorp van de gelderse gemeente het plaatsje Elst. Elst had in het begin van 2017 21.914 inwoners. Elst was een zelfstandige gemeente van 1812 tot 2001, in dat laatste jaar fuseerde deze met Heteren en Valburg tot de gemeente Overbetuwe. In Elst zijn er vele sportverenigingen. Een aantal van die verenigingen kunt u terug vinden op de sportparken De Pas en De Helster.

Nieuws

Groeien & Naamsbekendheid vergroten | Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem

Schoonmaakbedrijf Hofs | Groeien en Naamsbekendheid vergroten in 2019 Wij zijn 11 jaar geleden gestart als eenmansbedrijf onder de naam Schoonmaakbedrijf Hofs. In de afgelopen jaren zijn wij gegroeid naar een gezonde V.O.F.

Arnhemse Boys Schuytgraaf 100 Jaar | Schoonmaakbedrijf Hofs

Schoonmaakbedrijf Hofs | Arnhemse Boys Schuytgraaf | 100 Jaar | Nieuwjaarsreceptie Afgelopen zaterdag op 5 Januari was de nieuwjaarsreceptie van Arnhemse Boys Schuytgraaf. De voetbalclub uit Arnhem bestaat in het jaar 2019 maar liefst 100 Jaar en dat mag gevierd worden.

Meer Nieuws
  • Schoonmaakbedrijf Elst - SB Hofs