•• Voor als het echt schoon moet zijn ••

contact

Schoonmaakbedrijf Elst GLD - SB Hofs

Schoonmaakbedrijf Elst GLD - SB Hofs is een dienstverlenend bedrijf die bekend wilt worden in Elst en de rest van de regio door veel inzet te tonen en doen wat we afspreken. Als familiebedrijf kiest u voor het persoonlijke karakter en betrouwbaarheid. Zo gaan wij met ons personeel om en onze klanten.

Wij werken met de klant samen zo dat er regelmaat aangehouden kan worden, de kwaliteit hoog blijft en er vertrouwen word opgebouwd zo dat u een tevreden klant bent en blijft. Door goed naar u als klant te luisteren kunnen wij als Schoonmaakbedrijf Elst - SB Hofs ,ook Schoonmaakbedrijf Hofs genoemd, u optimaal van dienst zijn. Bij ons staan service en kwaliteit nog steeds hoog in vaandel. Schoonmaakbedrijf Hofs maakt resultaatgericht schoon. Er word schoon gemaakt met een werkrooster voor duidelijke afspraken maar resultaatgericht schoonmaken houd voor ons in dat er schoon gemaakt word waar het nodig is. Geen tafels schoonmaken die niet gebruikt zijn terwijl er ergens anders vuil op de grond ligt wat schoon gemaakt worden.

Wij komen graag als Schoonmaakbedrijf in Elst om al uw schoonmaakwerk of glasbewassing uit te voeren. Ook kunt u bij ons de vloeronderhoud, trappenhuis schoonmaak of uw kantoor door ons laten opknappen. Dit doen we buiten Elst ook in Valburg, Huissen, Bemmel, Gendt, Angeren Heteren of andere dorpen of steden zo'n 15 kilometer rond Elst.

Als u belangstelling heeft gekregen of u wilt meer informatie dan wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om onze werkwijze, de mogelijkheden en de tarieven door te spreken.

U kiest voor, SB Hofs , Schoonmaakbedrijf Hofs als het echt schoon moet zijn !

Offerte aanvragen

Tussen de steden Arnhem en Nijmegen ligt het grootste dorp van de gelderse gemeente het plaatsje Elst. Elst had in het begin van 2017 21.914 inwoners. Elst was een zelfstandige gemeente van 1812 tot 2001, in dat laatste jaar fuseerde deze met Heteren en Valburg tot de gemeente Overbetuwe. In Elst zijn er vele sportverenigingen. Een aantal van die verenigingen kunt u terug vinden op de sportparken De Pas en De Helster.

Nieuws

De Eusebiuskerk | Schoonmaakbedrijf Hofs | Mooie opdracht in Arnhem

De Eusebiuskerk Arnhem - Schoonmaakbedrijf Hofs Werken in de schoonmaak is nooit hetzelfde en zeker niet bij Schoonmaakbedrijf Hofs. De werkzaamheden varieren van bijvoorbeeld het schoonhouden van een trappenhuis, kantoor, sportcomplex of het opleveren van een woning.

Schoonmaakbedrijf Hofs Medewerker | De Gelderlander | Uit de bijstand

De Gelderlander - Uit de Bijstand in Arnhem - Schoonmaakbedrijf Hofs Vandaag 20 maart staat onze medewerker Raoul van Schoonmaakbedrijf Hofs in De Gelderlander. Raoul staat in de krant om zijn verhaal te vertellen hoe hij van uit de bijstand weer aan het werk is gekomen.

Meer Nieuws
  • Schoonmaakbedrijf Elst - SB Hofs