•• Voor als het echt schoon moet zijn ••

contact

GLASBEWASSING

UW GLAZENWASSER IN DE REGIO GELDERLAND IN ARNHEM , NIJMEGEN & EDE

De glasbewassing van uw kantoor, bedrijfspand of appartementencomplex is een belangrijk onderdeel van de schoonmaak. Het geeft uw pand weer een frisse uitstraling en uw ramen zien er weer als nieuw uit.

Wij verrichten voor u de glasbewassing zo wel binnen als buiten en de werkzaamheden kunnen wij voor u eenmalig en periodiek uitvoeren. SB Hofs werkt ook samen met aannemers die gespecialiseerd zijn in het glazenwasserswerk. Omdat voor Schoonmaakbedrijf Hofs de glasbewassing niet de core business van het bedrijf is hebben wij voor deze aannemers gekozen om nog meer service te kunnen bieden aan onze klanten. Onze aannemers hebben jarenlange ervaring en alle benodigde papieren die nodig zijn in het glazenwasserswerk. SB Hofs zal zelf zo veel mogelijk uitvoeren maar wanneer er meer specialisme word gevraagd dan doen wij een beroep op deze aannemers. Wij werken in de glasbewassing voornamelijk voor de zakelijke sector. Uitzonderingen daar gelaten.

Hier onder ziet u welke mogelijkheden wij u kunnen bieden qua glasbewassing.

 

Ladderwerk: Wij komen bij u langs op de traditionele werkwijze met ladder en emmer met trekker en spons. Of voor het wassen van uw ramen aan de binnenzijde.

Hoogwerker: Er kan ook met een hoogwerker gewerkt worden. Dit kan op verschillende hoogtes zijn en word hoofdzakelijk gedaan op de traditionele manier met emmer, trekker en spons maar kan in sommige situaties ook met het tuckerpole systeem gedaan worden.

Hangbakje: Soms word de glasbewassing verricht van uit een hangbakje. Het hangbakje is dan een onderdeel van een bedrijfsgebouw. Van uit het bakje word er dan ook weer op de traditionele werkwijze de glasbewassing uitgevoerd.

Tucker pole-systeem: Word ook wel osmosesysteem of telescoopbewassing genoemd, dit omdat de stok te verlengen is. Er word gewerkt met gedemineraliseerd water ook wel osmose water genoemd. Dit is ontkalkt water. Hier door kan er streeploos gewerkt worden voor een mooi resultaat.

Al deze werkzaamheden verrichten wij ook als onderaannemer in de onderaanneming voor andere schoonmaakbedrijven in de Regio Gelderland in en rond de plaatsen als Arnhem, Elst, Nijmegen, Ede, Wageningen, Apeldoorn, Duiven, Westervoort, Velp, Rheden en Dieren. Staat uw plaats er niet bij ? Neem dan contact met ons op om te kijken of wij van SB Hofs ook bij u langs kunnen komen.

Voor vragen over diensten die niet vermeld zijn of u wilt een vrijblijvende prijsopgave dan kunt u ten allen tijden contact met ons opnemen via ons email info@sbhofs.nl  of u kunt gebruik maken van ons contactformulier. Ook kunt u ons op kantoor bellen op 026-8401259. U kunt ons bereiken via onze mobiele nummers indien wij niet op kantoor bereikbaar zijn. Deze telefoonnummers kunt u vinden op ons contactformulier.

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om onze werkwijze , de mogelijkheden en de tarieven door te spreken.

Met viendelijke groeten Patricia en Raymond Hofs

U kiest voor Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem als het echt schoon moet zijn !

Offerte aanvragen

 

Nieuws

Namens Schoonmaakbedrijf Hofs | Fijne Feestdagen

Namens Schoonmaakbedrijf Hofs V.O.F. uit Arnhem willen wij u prettige feestdagen en een gezond en gelukkig 2020 toe wensen. Wij danken u voor het vertrouwen in ons en voor de aangename samenwerking. We wensen u en uw vrienden en familie een leuke tijd samen tijdens de fee...

Schoonmaakbedrijf Hofs | Nieuwe Logo | Maxxprint

Nieuwe Logo / Huisstijl voor Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem Misschien heeft u onze auto al zien rijden. Met dank aan Dennis Eulink van Maxxprint heeft Schoonmaakbedrijf Hofs Arnhem sinds vorige week een nieuwe logo en huisstijl waar we supertrots op zijn.

Meer Nieuws